Adventure for two...

Als kind en tiener heb ik elke zwijmelfilm denk ik wel gezien… En nog steeds is dat echt mijn guilty pleasure. Ik hou van liefdesverhalen en mijn dag kan niet meer stuk als ik op straat twee mensen heel verliefd naar elkaar zie kijken. Inmiddels leg ik zelf liefdesverhalen vast; ik fotografeer verliefde mensen.

Ik neem jullie graag mee de natuur in, waarbij jullie heerlijk van elkaar en het buitenzijn mogen genieten. Ik ga jullie niet in allemaal geforceerde poses zetten, maar geef jullie leuke, kleine opdrachten zodat je je niet druk hoeft te maken over hoe je moet kijken en waar je je handen moet laten. Nee, dat gaat allemaal vanzelf als jullie je helemaal richten op het samenzijn. En ik? Ik leg van een afstandje jullie verhaal vast op beeld.

Ik werk bij voorkeur op buitenlocaties, waar we samen ongestoord op avontuur kunnen gaan. Geen brede lanen maar slingerpaadjes. Bij wilde locaties past wild weer, dus voor deze fotoreportages is geen zon vereist! Bij kou zorg ik voor warme choco en slagroom, ’s zomers voor een frissere picknick.

 

Elopement fotograaf

Kies jij voor een avontuurlijke, kleinschalige bruiloft i.p.v. een traditionele bruiloft zoals we hem vaak in onze woonplaats zien. Nodig jij alleen je beste vrienden en/of favoriete familieleden uit voor een intieme ceremonie? Plan jij je trouwdag zo dat jij kan doen waar jij blij van wordt? Of dat nou wandelen, fietsen, kamperen of roadtrippen is, ik leg jullie speciale dag graag vast!

Ik fotografeerde mijn eerste elopement in de Schotse Hooglanden, midden in de winter. De bruid droeg een zelfgemaakte jurk, de bruidegom een traditionele outfit inclusief kilt en de getuigen stonden dik ingepakt in winterjassen. Hond Victor rende vrolijk achter de hond van de trouwambtenaar over de berg. Dit stel had een intieme ceremonie op de top van een berg in Glencoe en we kregen er sneeuw bij voor het ultieme sprookjeseffect. Sinds die ervaring ben ik écht verliefd op elopements en ik kom graag met jou in contact om jouw ideale dag te bespreken.

(Meer lezen over elopements? Lees hier mijn speciale blogpost over dit onderwerp).

“Be with someone who is home and adventure in one”

 

Mijn favoriete foto's van elopements, verlovingen en loveshoots...

 
 
fotoshoot-liefde

Investering

Een loveshoot kost 300 euro* en is inclusief 1 tot 1.5 uur fotografie en 30 foto’s naar keuze  op hoge resolutie (mogelijkheid tot extra bijbestellen). Je kunt me ook voor een langere tijd boeken, in dat geval kunnen we per telefoon of bij een kopje thee even overleggen wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Prijzen voor internationale elopements beginnen bij 1100 euro en zijn inclusief hulp bij de organisatie van de elopement van jouw dromen, een geprint mini-album en een beveiligde online gallerij om aan je familie en vrienden te laten zien.

* ik reken geen reiskosten als de fotoshoot plaatsvindt op een locatie waar ik op dat moment volgens mijn reisplanning hieronder ben. Uiteraard kun je de fotoshoot ook op een andere locatie of ander tijdstip boeken, maar dan breng ik eventueel wel reiskosten in rekening.


"Super gezellige en ontspannen zwangerschapsshoot gedaan op een buiten locatie.. Paulien geeft je alle ruimte om jezelf te zijn en weet goed het ijs te breken waardoor je hele mooie ontspannen en spontane foto’s krijgt.. wij vonden het heel leuk en het resultaat is prachtig!"

♥ Wendy & Dirk

"Paulien is niet alleen een topfotograaf, die zowel oog heeft voor detail als het geheel overziet, ze heeft ook een ontzettend leuke en lieve persoonlijkheid. Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en ik kijk terug op een hele toffe ervaring!"

♥ Trix van KenT Fotografie

"De beste fotograaf in dit segment die je kunt vinden. Paulien weet iedereen op een ongedwongen manier op zijn of haar gemak te stellen, waardoor je op de foto komt zoals je echt bent."

♥ Rein

"De shoot met Paulien was een heel bijzondere ervaring! Onze gedeelde interesse voor yoga bracht ons in contact, en dat was ook het thema van de shoot. De prachtige omgeving en Paulien haar vrolijkheid en enthousiasme zorgden voor een ontspannen sfeer. Ze wist feilloos de beste plekjes te vinden waar de houdingen het best tot hun recht zouden komen. Het resultaat is prachtig geworden: schitterende foto's waarin het licht, de natuur en yoga de zen-sfeer ademen! Paulien is duidelijk een getalenteerde fotografe en werkt erg professioneel. Maar vooral ook is ze een ontzettend lieve en inspirerende persoon."

♥ Nienke

"Vorige week had ik een fotoshoot met Paulien. En wat was het leuk! Paulien is super lief en dat is fijn, want ik vind zoiets altijd wat onwennig en spannend. Ze had zich van te voren goed verdiept in mijn bedrijf en de sfeer die ik wilde neerzetten. En wauw, dat is echt gelukt! Rauwe, 'moody' foto's die precies passen bij mij en mijn bedrijf. Dank je wel!"

♥ Goudje van Run Free Groningen

"Paulien is een top-mens en een top-fotograaf. Bij Paulien kun je erop vertrouwen dat ze prachtige foto’s maakt en dat ze alleen gaat voor het beste. En dan is ze ook nog eens een super fijn persoon!"

♥ Mirte van Coaching by Mirte

"Paulien is een super leuk en lief mens! Wij vonden het fijn om met haar samen te werken. Ook geeft ze tijdens de shoot leuke kleine 'opdrachtjes' om zo nog beter de emoties vast te leggen! En dat lukt haar goed. Super blij met het resultaat "

♥ Esther & Walter

"Ik raad Paulien absoluut aan. Ze is super leuk, spontaan en je voelt je snel bij haar op je gemak. Daarnaast is ze creatief en zorgt ze voor pure natuurlijke foto’s. We hadden een gezellige middag met haar!"

♥ Mariëlle en Matthijs

"We ontmoetten elkaar op een koude maandagochtend in december op een mooie natuurplek. Direct voelde ik een bijzondere klik met Paulien. Haar vrolijkheid en enthousiasme zorgde direct voor een ontspannen en gezellige sfeer en maakte dat ik heel relaxed was. En dat straal ik ook uit op de foto's.
Het resultaat is nog mooier dan ik me van tevoren had voorgesteld! Paulien heeft de beste kant van mij naar boven gehaald en dat vastgelegd en daar ben ik haar heel dankbaar voor!
Paulien noemt haar shoots een 'adventure' en een avontuur was het zeker! Ik denk nog regelmatig met een grote glimlach terug aan die heerlijke ochtend. Ik kan je een fotosessie met Paulien dus alleen maar heel erg aanraden!"

♥ Evelyn van Onbeperkt Puur

"In de regen gingen we met Paulien op pad. Helemaal niet erg, die regen, want Paulien zorgt wel voor een leuke middag. De shoot voelt heel natuurlijk, en we voelden ons erg op ons gemak. Daarbij had ze ook nog eens een prachtige plek uitgezocht. Paulien, bedankt voor de leuke middag, het avontuur en de prachtige foto’s."

♥ Niek en Marijke

"Paulien zit boordevol leuke en creatieve ideeën! Ze is goed gezelschap om mee op pad te zijn en als je als fotograaf met je knieën en ellebogen in het water hangt voor het perfecte plaatje, dan heb je echt passie voor je werk!"

♥ Caren

"Paulien is sowieso een leuk mens, waardoor het niet “gemaakt” voelt en je gewoon kan zijn wie je bent! Ze ziet wat ik zie in mijn honden en paard en dat vind ik heel knap. En dan weet ze dat ook nog vast te leggen in een sfeer die ik ontzettend mooi vind. Ik ben echt heel erg blij met de foto’s!"

♥ Emma