For entrepreneurs


voor ondernemers die van buiten zijn houden

Ik heb gemerkt dat ik niet de enige ondernemer ben die in de buitenlucht zijn ziet als een belangrijke factor in haar werk én leven. De afgelopen jaren heb ik mogen fotograferen voor paardencoaches, wandelcoaches, yogi’s, fotografen en andere ondernemers voor wie natuur deel uit maakt van hun werk. Allen vinden ze in natuur en buiten zijn hun rust, inzichten, inspiratie en motivatie.

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk personal branding is voor je bedrijf. Je website en social media zijn je visitekaartjes, en via die kanalen wil je natuurlijk zo goed mogelijk uitstralen wie jij bent en waar jij voor staat. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, en goede foto’s op je online pagina’s is dan ook zeker belangrijk.

Ik vind het belangrijk dat mijn beelden niet alleen laten zien wie jij bent (denk aan een mooi portret van jou en evt. je dieren/werkplek), maar dat ze ook jouw verhaal vertellen. Graag ga ik samen met jou de natuur in, om jou en je drijfveren te leren kennen, en je op je allerbest vast te leggen. Zodat jij met jouw foto’s de klanten aantrekt die bij jou passen!

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik kan jou voorzien van een uitgebreide en authentieke beeldbank. Graag vertel ik het verhaal van jou en jouw bedrijf in sprekende beelden.

Voordat we gaan fotograferen wil ik je graag beter leren kennen. Waarom doe jij wat je doet? Waarom is natuur en/of buiten zijn zo belangrijk voor je? Wat wil jij uitstralen op je website en social media? Wat zijn belangrijke kleuren en/of symbolen in jouw branding?

We kunnen gezellig met zijn tweeën op pad gaan, maar als je liever hebt dat ik als een stilletjes aanwezige, fotograferende derde aanwezig ben tijdens jouw werk dan kan dat natuurlijk ook.

Mijn tarief hangt af van jouw wensen. Hoe lang wil je dat ik fotografeer, hoeveel beelden wil je ontvangen, etc.. Laten we hier samen over overleggen. Prijzen vanaf 175 euro excl. BTW en reiskostenvergoeding.


 

Some of my favourite pictures...

"We ontmoetten elkaar op een koude maandagochtend in december op een mooie natuurplek. Direct voelde ik een bijzondere klik met Paulien. Haar vrolijkheid en enthousiasme zorgde direct voor een ontspannen en gezellige sfeer en maakte dat ik heel relaxed was. En dat straal ik ook uit op de foto's.
Het resultaat is nog mooier dan ik me van tevoren had voorgesteld! Paulien heeft de beste kant van mij naar boven gehaald en dat vastgelegd en daar ben ik haar heel dankbaar voor!
Paulien noemt haar shoots een 'adventure' en een avontuur was het zeker! Ik denk nog regelmatig met een grote glimlach terug aan die heerlijke ochtend. Ik kan je een fotosessie met Paulien dus alleen maar heel erg aanraden!"

♥ Evelyn van Onbeperkt Puur

"Paulien is niet alleen een topfotograaf, die zowel oog heeft voor detail als het geheel overziet, ze heeft ook een ontzettend leuke en lieve persoonlijkheid. Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en ik kijk terug op een hele toffe ervaring!"

♥ Trix van KenT Fotografie

"Vorige week had ik een fotoshoot met Paulien. En wat was het leuk! Paulien is super lief en dat is fijn, want ik vind zoiets altijd wat onwennig en spannend. Ze had zich van te voren goed verdiept in mijn bedrijf en de sfeer die ik wilde neerzetten. En wauw, dat is echt gelukt! Rauwe, 'moody' foto's die precies passen bij mij en mijn bedrijf. Dank je wel!"

♥ Goudje van Run Free Groningen

"De shoot met Paulien was een heel bijzondere ervaring! Onze gedeelde interesse voor yoga bracht ons in contact, en dat was ook het thema van de shoot. De prachtige omgeving en Paulien haar vrolijkheid en enthousiasme zorgden voor een ontspannen sfeer. Ze wist feilloos de beste plekjes te vinden waar de houdingen het best tot hun recht zouden komen. Het resultaat is prachtig geworden: schitterende foto's waarin het licht, de natuur en yoga de zen-sfeer ademen! Paulien is duidelijk een getalenteerde fotografe en werkt erg professioneel. Maar vooral ook is ze een ontzettend lieve en inspirerende persoon."

♥ Nienke

"Paulien is een top-mens en een top-fotograaf. Bij Paulien kun je erop vertrouwen dat ze prachtige foto’s maakt en dat ze alleen gaat voor het beste. En dan is ze ook nog eens een super fijn persoon!"

♥ Mirte van Coaching by Mirte

"Paulien is sowieso een leuk mens, waardoor het niet “gemaakt” voelt en je gewoon kan zijn wie je bent! Ze ziet wat ik zie in mijn honden en paard en dat vind ik heel knap. En dan weet ze dat ook nog vast te leggen in een sfeer die ik ontzettend mooi vind. Ik ben echt heel erg blij met de foto’s!"

♥ Emma

"Wij zijn op een vrijdag de hort op gegaan. ... Ze weet de juiste plekjes te vinden voor de foto’s en wat stelt ze je op je gemak waardoor ik me heel vrij voelde en zo zijn de foto’s ook geworden. Ik kan haar van harte aanbevelen."

♥ Marga van Marga's Werk