Portretfotografie

In deze tijd waarin online een grote rol speelt, is het belangrijk een goede (profiel)foto van jezelf te hebben. En dan natuurlijk het liefst waar jij zo leuk mogelijk, maar nog wel echt als jezelf op staat.

Omdat je deze pagina bekijkt ga ik er even vanuit dat je op zoek bent naar nieuwe (profiel)foto’s van jezelf. En ik kan me voorstellen dat je dat reuzespannend vindt… Want ik ken maar weinig mensen die zich 100% comfortabel voelen voor de camera. En dat kan ik me goed voorstellen, want ik ben zelf best cameraschuw…

Gelukkig weet ik goed hoe ik ervoor kan zorgen dat de fotoshoot leuk en ontspannen wordt, en jij je helemaal op je gemak voelt. We gaan daarvoor samen de natuur in. Ik ga je niet in allemaal geforceerde poses zetten, maar geef je kleine opdrachten zodat je je niet druk hoeft te maken over hoe je moet kijken en waar je je handen moet laten. Laten we er samen een gezellige wandeling van maken, met mooie foto’s als resultaat.

 
 
 

Fotografie voor ondernemers

Ik heb gemerkt dat ik niet de enige ondernemer ben die in de buitenlucht zijn ziet als een belangrijke factor in haar werk én leven. De afgelopen jaren heb ik mogen fotograferen voor paardencoaches, wandelcoaches, yogi’s, fotografen en andere ondernemers voor wie natuur deel uit maakt van hun werk. Allen vinden ze in natuur en buiten zijn hun rust, inzichten, inspiratie en motivatie.

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk personal branding is voor je bedrijf. Je website en social media zijn je visitekaartjes, en via die kanalen wil je natuurlijk zo goed mogelijk uitstralen wie jij bent en waar jij voor staat. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, en goede foto’s op je online pagina’s is dan ook zeker belangrijk.

Ik vind het belangrijk dat mijn beelden niet alleen laten zien wie jij bent (denk aan een mooi portret van jou en evt. je dieren/werkplek), maar dat ze ook jouw verhaal vertellen. Graag ga ik samen met jou de natuur in, om jou en je drijfveren te leren kennen, en je op je allerbest vast te leggen. Zodat jij met jouw foto’s de klanten aantrekt die bij jou passen!

 

Some of my favourites...

 

Investment

Een fotoshoot kost 250 euro*. Daarvoor ontvang je 1 tot 1.5 uur fotografie en 20 digitale bestanden naar keuze op groot formaat (meer bestellen mogelijk).

Wil je een langere fotosessie boeken en/of de foto’s voor je bedrijf gebruiken? Laten we (Skype) bellen of een kopje thee gaan drinken en samen kijken wat bij jouw wensen past.

* ik reken geen reiskosten als de fotoshoot plaatsvindt op een locatie waar ik op dat moment volgens mijn reisplanning hieronder ben. Uiteraard kun je de fotoshoot ook op een andere locatie of ander tijdstip boeken, maar dan breng ik eventueel wel reiskosten in rekening.

yoga-fotoshoot-natuur

 
"De shoot met Paulien was een heel bijzondere ervaring! Onze gedeelde interesse voor yoga bracht ons in contact, en dat was ook het thema van de shoot. De prachtige omgeving en Paulien haar vrolijkheid en enthousiasme zorgden voor een ontspannen sfeer. Ze wist feilloos de beste plekjes te vinden waar de houdingen het best tot hun recht zouden komen. Het resultaat is prachtig geworden: schitterende foto's waarin het licht, de natuur en yoga de zen-sfeer ademen! Paulien is duidelijk een getalenteerde fotografe en werkt erg professioneel. Maar vooral ook is ze een ontzettend lieve en inspirerende persoon."

♥ Nienke

"Paulien is een super leuk en lief mens! Wij vonden het fijn om met haar samen te werken. Ook geeft ze tijdens de shoot leuke kleine 'opdrachtjes' om zo nog beter de emoties vast te leggen! En dat lukt haar goed. Super blij met het resultaat "

♥ Esther & Walter

"Vorige week had ik een fotoshoot met Paulien. En wat was het leuk! Paulien is super lief en dat is fijn, want ik vind zoiets altijd wat onwennig en spannend. Ze had zich van te voren goed verdiept in mijn bedrijf en de sfeer die ik wilde neerzetten. En wauw, dat is echt gelukt! Rauwe, 'moody' foto's die precies passen bij mij en mijn bedrijf. Dank je wel!"

♥ Goudje van Run Free Groningen

"In de regen gingen we met Paulien op pad. Helemaal niet erg, die regen, want Paulien zorgt wel voor een leuke middag. De shoot voelt heel natuurlijk, en we voelden ons erg op ons gemak. Daarbij had ze ook nog eens een prachtige plek uitgezocht. Paulien, bedankt voor de leuke middag, het avontuur en de prachtige foto’s."

♥ Niek en Marijke

"Paulien is niet alleen een topfotograaf, die zowel oog heeft voor detail als het geheel overziet, ze heeft ook een ontzettend leuke en lieve persoonlijkheid. Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en ik kijk terug op een hele toffe ervaring!"

♥ Trix van KenT Fotografie

"Paulien is sowieso een leuk mens, waardoor het niet “gemaakt” voelt en je gewoon kan zijn wie je bent! Ze ziet wat ik zie in mijn honden en paard en dat vind ik heel knap. En dan weet ze dat ook nog vast te leggen in een sfeer die ik ontzettend mooi vind. Ik ben echt heel erg blij met de foto’s!"

♥ Emma

"We ontmoetten elkaar op een koude maandagochtend in december op een mooie natuurplek. Direct voelde ik een bijzondere klik met Paulien. Haar vrolijkheid en enthousiasme zorgde direct voor een ontspannen en gezellige sfeer en maakte dat ik heel relaxed was. En dat straal ik ook uit op de foto's.
Het resultaat is nog mooier dan ik me van tevoren had voorgesteld! Paulien heeft de beste kant van mij naar boven gehaald en dat vastgelegd en daar ben ik haar heel dankbaar voor!
Paulien noemt haar shoots een 'adventure' en een avontuur was het zeker! Ik denk nog regelmatig met een grote glimlach terug aan die heerlijke ochtend. Ik kan je een fotosessie met Paulien dus alleen maar heel erg aanraden!"

♥ Evelyn van Onbeperkt Puur

"Ik raad Paulien absoluut aan. Ze is super leuk, spontaan en je voelt je snel bij haar op je gemak. Daarnaast is ze creatief en zorgt ze voor pure natuurlijke foto’s. We hadden een gezellige middag met haar!"

♥ Mariëlle en Matthijs

"Super gezellige en ontspannen zwangerschapsshoot gedaan op een buiten locatie.. Paulien geeft je alle ruimte om jezelf te zijn en weet goed het ijs te breken waardoor je hele mooie ontspannen en spontane foto’s krijgt.. wij vonden het heel leuk en het resultaat is prachtig!"

♥ Wendy & Dirk

"Paulien zit boordevol leuke en creatieve ideeën! Ze is goed gezelschap om mee op pad te zijn en als je als fotograaf met je knieën en ellebogen in het water hangt voor het perfecte plaatje, dan heb je echt passie voor je werk!"

♥ Caren

"De beste fotograaf in dit segment die je kunt vinden. Paulien weet iedereen op een ongedwongen manier op zijn of haar gemak te stellen, waardoor je op de foto komt zoals je echt bent."

♥ Rein

"Paulien is een top-mens en een top-fotograaf. Bij Paulien kun je erop vertrouwen dat ze prachtige foto’s maakt en dat ze alleen gaat voor het beste. En dan is ze ook nog eens een super fijn persoon!"

♥ Mirte van Coaching by Mirte